Sugjeroni produktet që do të donit në Hippo Markets

Pasi bëni pazar tek ne, më vonë detyroheni të shkoni diku tjetër për të blerë një produkt të caktuar? Atëherë, na ndihmoni ta bëjmë pazarin tuaj edhe më të lehtë!
Mjafton të na sugjeroni të gjithë artikujt, të cilët mendoni se ne duhet t’i kemi me patjetër. Plotësoni formularin e mëposhtëm me sugjerimin tuaj dhe kur produkti të ketë mbërritur në supermarketet tona ju do të njoftoheni me një sms në telefon. Produktin e parë e merrni gjithmonë falas!

Faleminderit që na ndihmoni të përmirësohemi çdo ditë!