Keni deshirë të përfitoni nga të mirat e kartës Hippo?

Aktivizoni kartën tuaj këtu!

 Karta Hippo është plot me t’mira

Kemi vendosur t’ju shpërblejmë sa herë që zgjidhni Hippo Markets. Mjafton të bëni tuajën kartën Hippo!
Ju do të mund të vazhdoni të bëni pazar dhe të përfitoni nga shërbimet apo ofertat tona, por me kartën Hippo shtoni akoma më shumë t’mira në shportën tuaj. Nëse e merrni me vete kartën ju fitoni dhe mblidhni pikë për çdo blerje që bëni në supermarketet tona. Pra, sa më shumë blerje, aq më shumë pikë dhuratë!

Ku t’i çoni gjithë këto pikë?

  • I konvertoni në lekë.
  • I përdorni kur të dëshironi për të bërë akoma më shumë blerje.
  • Mund të zgjidhni një nga dhuratat tona speciale.

Gjithashtu, me kartën Hippo ju bëheni automatikisht pjesë e promocioneve, ofertave dhe uljeve në të gjitha supermarketet tona. Për t’u pajisur me këtë kartë plot me t’mira mjafton të paraqiteni në një nga kasat e supermarketit Hippo që ndodhet më pranë jush ose plotësoni formularin online këtu. Regjistrimi zgjat pak, është i thjeshtë dhe kartën e bëni tuajën menjëherë.

 

Karta version familjar

– Një për të gjithë, të gjithë për një! – Shpërblehesh edhe kur je tip familjar – Mendojmë për të gjithë familjen
Nëse të gjithë pjestarët e familjes tuaj pëlqejnë ta bëjnë pazarin tek ne, me versionin familjar të kartës Hippo ju mund të bashkoni forcat dhe të përfitoni akoma më shumë apo më shpejt nga dhuratat tona. Kjo kartë mund të ndahet në tre pjesë më të vogla, të cilat mund përdoren po nga tre persona të ndryshëm. Ndërsa pikët mblidhen në një kartë të vetme!

 

Në fundjavë dyfish pikë?

Gjatë fundjavës, me kartën Hippo ju mund të bëni një rrugë e dyfish pikë! Për çdo blerje ju mblidhni dyfish pikë në kartë dhe jeni dy herë më afër dhuratave tona speciale.

Promocione

Per cdo blerje mbi 2500L perfitoni menjehere 10% zbritje ne fature. Mund te zgjidhni cfare te doni ne te gjithe supermarketin. Oferta zgjat nga data 23 shkurt deri me 30 mars Zgjidhni cfare te doni

Nam at neque efficitur
2 nets to 2 kilos of choice
Nam at neque efficitur
2 nets to 2 kilos of choice
Nam at neque efficitur
2 nets to 2 kilos of choice
Nam at neque efficitur
2 nets to 2 kilos of choice
Nam at neque efficitur
2 nets to 2 kilos of choice
Nam at neque efficitur
2 nets to 2 kilos of choice
Nam at neque efficitur
2 nets to 2 kilos of choice
Nam at neque efficitur
2 nets to 2 kilos of choice