Banane me biskota

Qëroni lëkurën dhe shtypeni bananen me pirun deri kur të bëhet në formë pureje.Më pas puresë me banane hidhini pak qumësht për përftuar një masë më të lëngshme.

Shtoni biskotat e zbutura që më parë me qumësht  dhe më pas përziejini të gjitha së bashku.

Përbërësit:

– 1 Banane
– 2 Biskota të lagura me qumësht
– 2 Lugë qumësht